Eko

Ekologické čistiace tampóniky doma - DIY

septembra 27, 2017 Lucy's lifestyle 0 Comments


Ahojte !
Aj vy sa často zamýšľate nad tým, ako každý deň použijete a vyhodíte 2 až 3 odličovacie tampóny a musíte vždy kupovať nové a nové? Aj ja som mala takýto problém a dnes vám ukážem ako som ho "vyriešila". Ukážem vám ako si vyrobiť čistiaci eko tampón doma, ktorý môžete používať každý deň na odlíčenie, či čistenie pleti a potom ho už iba preperiete v rukách a môžete znova použiť.
Čo budeš potrebovať :
látku - príjemnú (najlepšia bude z bavlny)
ihlu a niť
nožnice
cezuzku
- Na látku nakreslite požadovaný tvar dva krát (najlepšie o niečo väčší ako klasický tampón) a vystrihnite ho. Zošite ich obšitím (oblúčikovým stehom).

Ja som skúšala 4 tipy - z hrubšej / tenšej látky, combo či plnený. Najlepší na pleť je kombinácia hrubej a tenkej látky, alebo plnený takými tými oranžovými čistiacimi hubkami z dm.

A ako sa používa ?
Tampón najskôr navlhčite (bude sať a hlavne budete potrebovať menej produktu) a potom si tvár vyčistite. Ak sa vám bude zdať špinavý, znovu ho v rukách preperte, aplikujte naň produkt a dočistite si pleť











čo na srdci, to na blogu

Používa službu Blogger.

Contact

A blog created by

This is a static content section widget. It is a handy way to show additional content at the widgetized page. The static content section widget outputs the contents of a selected static page. You can use as many instances of the static content section widget you wish, to create the ideal page structure.


About Me

Lucy's Lifestyle

čo na srdci, to na blogu