Jedlo

Zdravá Nutella doma ??? RECEPT

novembra 18, 2018 Lucy's lifestyle 0 Comments


Ahojte !
Poznáte ten pocit, keď máte na niečo veľmi veľkú chuť? Ja áno a stretávam sa s ním celkom často. Teraz som mala obrovskú chuť na Nutellu. Možno ste si povedali, tak si si ju mala dať, no lenže tu nastal problém, my doma Nutellu nikdy nemáme. Takže mi ostali už iba dve varianty. Buď tú chuť potlačiť, alebo si Nutellu skúsiť vyrobiť, a keďže teraz tento článok čítate, asi som si vybrala tú druhú možnosť a bola tak dobrá, že som sa s vami rozhodla o môj recept podeliť.

Budete potrebovať :
🍫100 g lieskových orechov
🍫1/6 pohára kakaa
🍫1/2 pohára cukru
🍫1 PL oleja (ja som použila orechový, ale vy použite, aký máte)
🍫štipka soli

Na vznik Nutelly už potrebujete iba chvíľku a mixér. Ako prvé rozmixujte iba lieskáče, ak máte lepší mixér, vznikne vám hladká hmota, ale pokiaľ to nepôjde, v poriadku je aj trošku hutnejšia konzistencia. A teraz už iba pridáte ostatné ingrediencie a je hotovo.

My Nutellu papáme iba tak, na chlebe, alebo lievancoch. 
Aj vy sa v komentároch podeľte o to, ako jete Nutellu vy.

Lucy




0 komentářů:

čo na srdci, to na blogu

Používa službu Blogger.

Contact

A blog created by

This is a static content section widget. It is a handy way to show additional content at the widgetized page. The static content section widget outputs the contents of a selected static page. You can use as many instances of the static content section widget you wish, to create the ideal page structure.


About Me

Lucy's Lifestyle

čo na srdci, to na blogu