Knihovinky

Prvá várka super kníh

septembra 24, 2017 Lucy's lifestyle 0 Comments


Ahojte!
V poslednom čase som si veľmi obľúbila čítanie kníh a rada by som na čítanie navnadila aj vás, a preto začnem vydávať novú sériu článkov knihovinky (tipy na knihy), v ktorej vám budem dávať tipy na knihy, ktoré stojí za to si prečítať. A keďže sa pomaly blíži jeseň a zima, obdobie teplého čaju a kníh, tak vám knihovinky prinášam už dnes, aby ste sa na jeseň ešte stihli vybaviť.

Rozprávaj mi o láske - Michel Quoist
Knihu som z týchto prečítala ako prvú, a preto ňou dnes začneme aj knihovinky. Je to príbeh mladého človeka, ktorý lásku nepozná. Pravidelne však navštevuje mudrca, ktorý ho na ceste k láske sprevádza a spolu odhaľujú jej krásu, tajomstvá i veľkosť lásky. Naučí ho milovať v čistote srdca a tak ho pripravuje na život v nerozlučnej dvojici.
Je to až dojímavo pravdivý príbeh, ktorý sa mi veľmi páči, hlavne svojou myšlienkou a spracovaním. Autor ma zaujal natoľko, že pokukujem aj po jeho iných knihách.


Tajomstvo - Rhonda Byrne
Viete čo je zákon príťažlivosti a ako ho použiť v praxi? Táto kniha vám to povie a postupne vám Tajomstvo - zákon príťažlivosti odhalí. Povie vám v čom robíte chyby a prečo žijete ako žijete. Veľmi motivačne pôsobia aj životopisy ľudí, ktorým tajomstvo zmenilo život, na konci knihy. Mne táto kniha dala veľa, pochopila som, čo tajomstvo je a zaradila ho mojím spôsobom do bežného života. Dokonca sa mi kniha a autorkino podanie zapáčilo natoľko, že mám doma na poličke už ďaľšiu knihu.










  
Will Grayson, Will Grayson - John Green & David Levithan
Príbeh Willa Graysona, ktorý sa v jeden studený večer stretne na najdivnejšom a najnepravdepodobnejšom mieste v Chickagu s druhým Willom Graysonom, ktorý s ním nemá nič spoločné až sa ich príbehy a životy ,,nespoja" a neuberú sa nečakaným smerom. S pomocou ich starých priateľov, hlavne obrovským drobcom Cooperom, Will a Will začnú smerovať k romantickému rozuzleniu, ktoré vyvrcholí najúžasnejším stredoškolským muzikálom v dejinách.
Veľmi pekný a pútavý príbeh plný zvratov, ale aj nečakaných rozuzlení.

 
Zárak v kaviarni - Max Lucado
Chalsie Chambersová sa musí o seba a svoje deti postarať sama. Po jej verejnom rozchode s manželom, bývalou hviezdou NFL, urobí Chelsie odvážny krok zo svetla slávy za pult Higer Grounds, starodávnej kaviarne po jej babičke, ktorá si žiada rekonštrukciu. No napriek snahe sa jej aj tak nepodarí splácať účty, a preto potrebuje pomoc či skôr zázrak.
Na konci však pozbiera odvahu aby Bohu položila vlastnú otázku a Nebo odpovedá tým najneočakávanejším spôsobom.
Veľmi pekný a poučný román, ktorý má pridanú hodnotu, keďže hlavná postava rieši svoje problémy s Božou pomocou.



Punková princezná
Karolína je dievča ako každé iné s túžbami ako ostatné baby v jej veku. A jedna sa jej zrazu nečakane splní - ísť do Anglicka. Zoznámi sa tam s novými ľudmi, novým protredím a nájde si nového kamaráta. Domov sa vracia so super zážitkami, no aj tu ju čaká prekvapenie - teraz v podobe stretnutia s niekým, o kom už dlho sníva. Zmení to niečo v jej živote, alebo bude všetko pokračovať v zabehnutých koľajach ?
Je to veľmi pekný príbeh, ktorý som dostala za dobré školské výsledky :) (niekedy oplatí sa učiť)




♡ Lucy








čo na srdci, to na blogu

Používa službu Blogger.

Contact

A blog created by

This is a static content section widget. It is a handy way to show additional content at the widgetized page. The static content section widget outputs the contents of a selected static page. You can use as many instances of the static content section widget you wish, to create the ideal page structure.


About Me

Lucy's Lifestyle

čo na srdci, to na blogu