Jedlo

POTATO

februára 22, 2017 Lucy's lifestyle 0 Comments


Ahojte !
Dnes tu mám pre vás recepty s mojimi obľúbenými zemiakmi a syrom. Sú to skôr easy tipy, ktoré potešia vaše chuťové bunky a nezaberú hodinu. Tak poďme na to.

Tofu potato
[vegan]
-zemiaky 2-3
-polovicu tofu syra (ja som použila s medvedím cesnakom)
-korenie na zemiaky
-olivový olej
1. Zemiaky umy, nakrájaj a pridaj 1,5 ČL oleja aj korenia
2. Daj na 20 - 25 minút piecť do rúry na 200°
3. Syr nakrájaj, pridaj ku zemiakom a daj piecť ešte na 10 min



Encián potato
- encián
- 2-3 zemiaky
- grilovacie korenie
- korenie na zemiaky
- olivový olej
- kyslastý džem (brusnicový, egrešový, ríbezľový, ... )
Zemiaky uvar, osoľ, okoreň a urob z nich kašu
Panvicu potri olejom a peč na nej zemiakovú kašu (tvar palacinky)
Syr okoreň a daj piecť do rúry na 10 min pri 200°C
Placku potri džemom a daj na ňu syr


Bacon Potato
[vegan]
- 4 ryžové papiere
- 20 ml sójovej omáčky
- 15 ml olivového oleja
- 1 ČL sušeného cesnaku
- 0,5 ČL čierneho korenia
- 0,5 ČL papriky sladkej
- 2 veľké zemiaky
- korenie na zemiaky

Zemiaky nakrájate (každý na 6 kúskov), dajte na plech a posypte korením, pečte 30 min na  200°. Zatiaľ nastrihajte ryžový papier každý na šesť kúskov (strihajte v dvoch vrstvách, ako keby ste mali papiere iba dva). Každý namočíte do vody aby bol papier slizký. Slizký papier vložte do zmesi z ostatných surovín a položte na plech s papierom. Po vybratí zemiakov vložte slaninu na 7 minút do rúry a hneď ňou zemiaky obaľte.







Dobrú chuť !!!
Ktorý recept vyskúšate vy ? 


























čo na srdci, to na blogu

Používa službu Blogger.

Contact

A blog created by

This is a static content section widget. It is a handy way to show additional content at the widgetized page. The static content section widget outputs the contents of a selected static page. You can use as many instances of the static content section widget you wish, to create the ideal page structure.


About Me

Lucy's lifestyle

čo na srdci, to na blogu